Van Omme & De Groot

Projectontwikkelaars en Bouwers

Aangenaam, wij zijn Van Omme & De Groot. Rotterdamse projectontwikkelaar en bouwer. Een uniek familiebedrijf met ruim een eeuw aan ervaring en een brede expertise. Onze Rotterdamse mentaliteit en betrokken medewerkers maken ons tot de succesvolle organisatie die we al ruim 100 jaar zijn.

Een passie voor de bouw. Dat hebben onze medewerkers met elkaar gemeen. Ambitieuze starters en ervaren krachten werken samen met betrokkenheid en drive. Als gecertificeerd leerbedrijf houden we kennis binnen onze organisatie door zelf veelbelovende talenten op te leiden. En dat bevalt goed. Dat zien we aan onze tevreden opdrachtgevers en loyale werknemers die soms al twintig, dertig jaar bij ons werken.

Wij zijn een mix van jonge gedreven professionals en ervaren krachten. Een hechte club mensen, die deskundig zijn en van aanpakken weten. Die van korte lijnen met partners en opdrachtgevers houden en hun nek durven uit te steken. Altijd vol energie en met beide benen op de grond. Een mentaliteit waar we al jarenlang succesvol mee zijn. Wat hebben al deze professionals met verschillende kwaliteiten gemeen? We zijn loyaal, betrokken, open, aanspreekbaar en direct. En we werken allemaal keihard om te blijven doen wat we doen en blijven zijn wie we zijn: een middelgroot bouwbedrijf uit Rotterdam dat zich met liefde inzet voor de bouw.

Een werkplek die veilig en gezond is. Dat is voor ons prioriteit. Diverse certificaten zoals VCA**, ISO 9901 en het SBB erkend leerbedrijf certificaat onderschrijven dit. We werken met aandacht voor onze omgeving, zowel op het gebied van milieu en duurzaamheid als maatschappelijke betrokkenheid. Als onze medewerker krijg je de nodige opleiding en voorlichting om hier actief aan bij te dragen. We denken aan de langere termijn en bieden kansen voor nieuwe medewerkers als erkend leerbedrijf.

Veelzijdige werkgever, ervaren innovatie

De drie pijlers van Van Omme & De Groot geven ons werkgebied aan. Wij ontwikkelen en bouwen, zowel utiliteitsbouw als projectmatige woningbouw. Wij renoveren, verduurzamen en voeren onderhoud uit. Daarmee ben je verzekerd van een uitdagende functie waarbij je bijdraagt aan een grote diversiteit aan projecten. Onze expertise is namelijk breed; van nieuwbouwwoningen tot hotelbouw, transformatie van volledige gebouwen of zelfs grootschalige stedelijke ontwikkeling. Maar ook voor het renoveren van een enkele gevel voelen wij ons niet te groot.

Lees meer over onze expertises

Hoe we dat doen? Met de Rotterdamse mentaliteit. Korte lijnen. Daar houden we van bij Van Omme & De Groot. Geen onnodige lagen. Strakke processen en daardoor korte doorlooptijden. Om dit te bereiken bouwen we lean, en integreren we onze werkzaamheden met BIM. Onze ruime ervaring, directe manier van communiceren en de flexibiliteit van ons eigen materieel maken dit mogelijk.

Lees meer over ons team