Start bouw Amersfoort Buyten

30 april 2018
Nieuws

Van Omme & De Groot is in Amersfoort gestart met de bouw van 55 vrijstaande en half vrijstaande villa’s in het project Amersfoort Buyten. In aanwezigheid van wethouder Stegeman van de gemeente Amersfoort heeft Van Omme & De Groot, samen met de kopers, een symbolische handeling verricht.

Amersfoort Buyten

Amersfoort Buyten is een gebiedstransformatie prachtig gelegen aan de rand van het bos aan de zuidkant van Amersfoort. Tussen de bossen, maar dichtbij de stad. Natuurlijk gelegen in het groen en met door oude bomen omzoomde lanen en groene hagen. De nieuwe wijk is zeer sfeervol opgezet, met grote kavels en heel veel woon-, speel- en leefruimte. Door de ligging en de keuze voor klassieke architectuur, heeft Amersfoort Buyten absoluut niet de uitstraling van een nieuwbouwwijk. Het is als een villawijk uit lang vervlogen tijden. Een bijzondere woonplek in de natuur, met alle voorzieningen vlakbij.

100% verkocht

Een jaar geleden startte de verkoop van fase 1, een paar maanden later gevolgd door fase 2. Binnen een half jaar waren alle woningen verkocht! Op deze geweldige locatie aan het bos worden 55 vrijstaande en halfvrijstaande villa’s met véél woon- en leefruimte gebouwd. Klassieke woningen met een moderne uitstraling. Grote bouwvolumes, opvallende kappen en een speels gebruik van verschillende kleuren gevelstenen. Accenten in het metselwerk en roederamen, erkers en fraaie overstekken. Mooie, archetype huizen, die tijdloos en authentiek zijn.

Architect

Het project is tot stand gekomen door een samenwerking met Mulleners + Mulleners Architecten uit Amsterdam. Bewoners konden ook nog gebruik van een interieur architect om hun woonwensen zo optimaal mogelijk te verweken in de woning.