Nieuw wonen aan het bos

Het Loo is een nieuwe wijk in Austerlitz aan de rand van het bos met circa 104 woningen. Alles klopt in Het Loo. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen.

Net als in het dorp wisselen we traditioneel af met modern klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen. In Het Loo kun je straks nieuw wonen aan het bos, in een traditionele, dorpse setting. Wordt het een rijwoning, semi-bungalow, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning? Je zult je er hoe dan ook thuis voelen!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Een nieuwe wijk voor iedereen

Thuis in Het Loo wordt een wijk voor iedereen. Er komen rijwoningen, semi-bungalows, tweekappers en vrijstaande woningen. De plek is uniek, tussen het bestaande dorp en de bossen van Austerlitz in. De opzet van het plan is logisch en luchtig en de architectuur sluit naadloos aan op de uitstraling van de bestaande woningen. In het dorp is een diversiteit aan woonstijlen te zien. Dat gaan we hier ook maken. Zo wordt traditioneel afgewisseld met modern en klassiek en gaan we werken met diverse natuurlijke materialen, zoals steen en hout. Bovendien maken we ruimte voor nieuw groen en speelplekken voor de kinderen.

De nieuwe wijk gaat zich al vormen. De eerste fases zijn al gerealiseerd en in aanbouw. Kijk voor meer informatie op de website van Thuis in het Loo.

Website Thuis in Het Loo >

Locatie

Meer weten over dit project?

Kijk op de website of neem contact op met een van de makelaars

www.thuisinhetloo.nl

Molenbeek makelaars
030 – 692 02 04
zeist@molenbeek.nl

Nassau Makelaars
030 – 691 75 77
info@nassau.nl