Puur Rotterdams wonen in de dynamiek van de haven

Het Verborgen Geheim in Rotterdam bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

HET VERBORGEN GEHEIM GROEIT
De wijk gaat zich écht al vormen. Er zijn al diverse fases opgeleverd en in aanbouw. Momenteel is fase 5 in verkoop. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat.

UNIEK
Het Verborgen Geheim is in meerdere opzichten uniek. Heijplaat is één van de stadshavens van Rotterdam. Verstopt achter de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) is het een bijzonder tuindorp met een rijke cultuurhistorische achtergrond. Hier woon je middenin de dynamiek van de haven én vlakbij het centrum van Rotterdam. De waterbus brengt je in 10 minuten van Heijplaat naar de overkant.

Meer informatie en beschikbaarheid >

Locatie

Wonen in Het Verborgen Geheim is puur Rotterdams wonen. Het project ligt midden in de Waalhaven. Nergens anders kun je zo dichtbij de dynamiek van de haven wonen als op Heijplaat.

Meer informatie over dit project?

Kijk op de website of neem contact op met de makelaar.

www.hetverborgengeheim.nl

Ooms Makelaars Rotterdam
010 – 424 88 88
rotterdam@ooms.com