Je bent nooit te oud om te leren!

4 december 2017
Nieuws

Je zou misschien verwachten dat je als ontwikkelende bouwer, die al 95 jaar bestaat, niet veel meer hoeft te leren. Niets is minder waar. Ook wij weten maar al te goed op welke onderdelen er ruimte is voor verbetering.

Zoals in de communicatie met onze gewaardeerde kopers en in de optimalisatie van interne processen rond het meer-/minderwerktraject. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat we een samenwerking zijn aangegaan met homeDNA. Hun integraal softwarepakket stelt ons in staat om in alle fases, vanaf planvorming tot en met de oplevering en nazorg, optimaal met onze klanten te communiceren en hun te informeren over tal van belangrijke zaken.

De introductie van homeDNA binnen onze organisatie zal stapsgewijs gaan plaatsvinden. Vanaf deze week maken onze kopers van het project Thuis in het Loo | Austerlitz als eerste kennis met onze vernieuwde aanpak.

Met deze samenwerking zetten we een volgende belangrijke stap in de digitalisering binnen ons bedrijf. Op weg naar een efficiënter en eenvoudiger contact met de klant én in de samenwerking tussen alle betrokken partijen.